Voorlopig geen iPod met touchscreen

ThinkSecret ving een gerucht op dat er een nieuwe iPod met touchscreen aankomt. Maar dat lijkt hoogst onwaarschijnlijk. De kans is groter dat Apple ermee wacht tot na de lancering van de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

multipointIn een eerder nieuwsbericht speculeerden we al over een iPod met touchscreen. Het is zover: binnen afzienbare tijd lijkt ‘ie er daadwerkelijk aan te komen. Maar of de aankondiging morgen wordt gedaan, zoals ThinkSecret beweert is, is nog twijfelachtig. Een aankondiging zou op dit moment nadelig zijn voor de hype rond de iPhone.

ThinkSecret baseert zich op een onbevestigde tip, van een ongecontroleerde bron. Zelf hebben ze ook wel twijfels; het lijkt logischer dat Apple wacht met de introductie tot na juni, tot na de lancering van de iPhone. Meerdere bronnen bevestigen dit ook: er wordt deze week GEEN nieuwe iPod aangekondigd.

Dat er een iPod met touchscreen komt, is niet meer dan een kwestie van tijd. De technologie is beschikbaar, wordt ook al gebruikt in de iPhone en het biedt interessante mogelijkheden om de functies van de iPod verder uit te breiden, bijvoorbeeld met games zoals World of Warcraft. Die games kan Apple dan handig via de eigen iTunes Store verkopen. Bovendien is het halverwege 2007 wel weer eens tijd voor een nieuwe iPod. Die nieuwe touchscreen iPod komt er, maar het is nog even de vraag wanneer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:12
Categorie iDevices
Onderwerp touchscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.