Vodafone en Orange vechten om Europese iPhone

Wordt het Orange of Vodafone? Het is nog steeds niet duidelijk welke mobiele provider de exclusieve rechten op de iPhone in Europa krijgt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

orange versus vodafoneIn Europa zijn Orange en Vodafone nog druk bezig om een exclusief contract voor de iPhone binnen te slepen. Vodafone leek de meest kansrijke kandidaat, maar we weten wat er eerder met lieveling Verizon is gebeurt. Orange heeft ook goede kansen omdat het net als Vodafone in bijna heel Europa actief is – maar dat geldt ook voor T-Mobile, die tot nu toe nog niet is getipt als kanshebber.

Insiders verwachten dat Apple afspraken met één mobiele operator voor heel Europa probeert te maken. De verwachting is dat we pas in september weten welke provider het wordt, waarna we rond de feestdagen in slaapzak – en thermisch ondergoed – voor de winkeldeur kunnen gaan liggen. Er schijnt al behoorlijk wat interesse te zijn onder Europeanen: telefoonwinkels in Engeland worden al dagelijks overstelpt met e-mails en telefoontjes van mensen die willen weten wanneer de iPhone komt. Ook zonder reclamecampagnes is de bekendheid groot.

Toch is het misschien niet slim om de Europese iPhone meteen te kopen, want er zijn geruchten dat er een 3G-versie voor niet-Amerikanen in de maak is, die begin 2008 beschikbaar komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:33
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.