Voetbal.nl amateurvoetbal apps

Voetbal.nl stuurt een pushbericht als je wedstrijd is afgelast

De voetbalwedstrijden van je team in de agenda van de iPhone zetten en pushberichten voor afgelastingen in Voetbal 3.3.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Voetbal.nl amateurvoetbal apps‘Dé app voor amateurvoetballend Nederland’ heeft een stevige update gekregen naar versie 3.3 en die maakt de applicatie een stuk handiger. De Voetbal.nl iPhone-app kan je nu een pushbericht sturen als je wedstrijd is afgelast, of als er iets anders aan je wedstrijd is gewijzigd, zoals de aanvangstijd. Het is nu ook mogelijk om de voetbalwedstrijden van je team in je iPhone-agenda te zetten.

Je bepaalt zelf voor welke wedstrijdinformatie je pushberichten ontvangt. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je een bericht krijgt over de eindstand, of als er een nieuwe wedstrijd is toegevoegd aan het speelprogramma. Je kan de verschillende meldingen achterhalen in de app, in het nieuwe Meldingen-centrum. De laatste vernieuwing van Voetbal 3.3 voor iPhone is dat je kan melden of je aanwezig bent bij een wedstrijd of niet.

Voetbal.nl standen iPhone Voetbal.nl afmelden wedstrijd iPhone

Op het moment van testen werken de app en de bijbehorende website overigens niet. We kunnen niet inloggen met een aangemaakt account. Lezers melden dat ook het speelprogramma in de agenda zetten, niet werkt. Een goed alternatief voor Voetbal.nl is Mijn Team dat onlangs nog werd vernieuwd voor het huidige competitieseizoen.

Update 16 september
Voetbal.nl biedt excuses aan over de nieuwe app naar het Twitteraccount van iCulture. “Momenteel ervaren we problemen met de mailserver. Hierdoor hebben nieuwe leden geen activatielink gehad.

Ook het nog niet werken van de agendafunctie wordt uitgelegd door Voetbal.nl: “Bij het indienen zijn de in-app aankopen helaas niet geaccodeerd. Er komt een fix in de nieuwe update.

Openingsfoto: Bram van Damme/ Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2014, 14:10
Categorie Apps
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.