Vodafone kondigt Red-abonnementen aan, vanaf 4 maart verkrijgbaar

Vodafone heeft drie nieuwe Red-abonnementen aangekondigd. Deze abonnementen zullen vanaf 4 maart beschikbaar zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Vodafone RedVodafone heeft officieel de nieuwe Red-abonnementen gepresenteerd. Met deze nieuwe abonnementen zal het mogelijk zijn om onbeperkt te bellen en sms’en. De nieuwe abonnementsgegevens lekten eerder deze maand al uit. Hoewel de nieuwe abonnementen nu al zijn geïntroduceerd, zullen ze pas op 4 maart ingaan.

Er zullen drie Red-abonnementen worden aangeboden: Red, Red Essential en Red Super. Bij Red Super krijg je naast de beloofde databundel ook een tweede simkaart, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je iPad. Red Super-abonnees kunnen later dit jaar ook zonder extra kosten gebruikmaken van Vodafone’s nieuwe 4G-netwerk.

Vodafone belooft vanaf 4 maart de exacte abonnementsinformatie te delen op Vodafone.nl/red. Op het moment van schrijven werkt deze link nog niet. Eerdere gelekte informatie wees op de volgende abonnementen voor de iPhone:

  • Ca. €44 per maand, 400 belminuten en sms’jes, 500MB data
  • Ca. €49 per maand, onbeperkt bellen/sms’en en 1GB data
  • Ca. €60 per maand, onbeperkt bellen/sms’en, 4GB data

De prijs van abonnementen zal afhangen van de iPhone die je erbij neemt. Bovenstaande abonnementsprijzen zijn gebaseerd op een bijgeleverde iPhone 4. Wil je een iPhone 5, dan kun je 15 euro bij de prijs optellen. Voor minder intensieve gebruikers zullen er ook twee Bel+Sms+Web-abonnementen beschikbaar zijn.

Meer informatie: Vodafone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 15:59
Categorie Providers
Onderwerpen numbers, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.