Vodafone-CEO: ‘iPhone 6 moet groter scherm krijgen’

De CEO van Vodafone wil dat Apple een groter scherm in de iPhone 6 gebruikt. Anders stappen abonnees over.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Vodafone Vittorio ColaoApple moet iPhones met grotere schermen maken, aldus Vodafone-CEO Vittorio Colao. Doet Apple dit niet, dan zullen volgens hem veel klanten naar andere smartphones overstappen. Dit vertelde de Vodafone-topman tijdens een ontmoeting met Nederlandse klanten volgens Tweakers. De uitspraak is verrassend openhartig, aangezien Vodafone een grote provider in niet alleen Nederland maar ook Europa is.

Volgens Colao zou een grotere iPhone veel nuttiger zijn. De Vodafone-CEO merkt dat je veel op een phablet kunt doen wat je ook doet op bijvoorbeeld op een iPad. Dit maakt een grotere iPhone een interessant tussenmodel – al denkt Calao niet dat je de iPad volledig zult vervangen met een forse iPhone.

Colao is niet alleen: uit een recente peiling van iCulture blijkt dat een groot deel van de iCulture-lezers inmiddels een groter scherm wil. De meeste interesse gaat naar een iPhone met een 4,3-inch- of 4,7-inch-scherm. Veel Android-smartphones hebben inmiddels een groter scherm, waarbij de voorkeur voornamelijk uitgaat naar 5-inch.

De laatste geruchten wijzen er op dat binnenkort ook zo’n grotere iPhone op de markt zal brengen. Er is inmiddels al door meerdere bronnen gesproken over twee iPhones, met schermformaten tot 5,5-inch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2014, 17:36
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 6, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.