‘Vodafone biedt geen sms-bundels aan in nieuwe abonnementen’

De nieuwe Vodafone-abonnementen in maart zullen niet langer sms-bundels bevatten. Alle abonnementen kunnen onbeperkt sms-berichten versturen.

VodafoneVodafone zal niet langer sms-bundels aanbieden zodra de nieuwe Vodafone Red-abonnementen zijn geïntroduceerd. In plaats daarvan zal het bij ieder nieuw abonnement mogelijk zijn om onbeperkt te sms’en. Dit blijkt uit gegevens van Tweakers. Ook nieuwe Bel&SMS+Web-abonnementen zullen niet langer een beperkt aantal sms-berichten per maand bevatten. Het afschaffen van de sms-bundels is opmerkelijk: het aantal sms-berichten dat in Nederland wordt verstuurd lijkt af te nemen, vermoedelijk omdat diensten zoals WhatsApp en iMessage een goedkoper alternatief bieden.

De Vodafone Red-abonnementen worden naar verluidt op 4 maart geïntroduceerd. Vanaf 44 euro per maand hebben klanten bij de nieuwe abonnementen een iPhone 4. Althans, als de geruchten kloppen: de abonnementsinformatie kwam tot nu toe via anonieme bronnen naar buiten, wat betekent dat Vodafone nog niks officieel heeft bekendgemaakt. Er bestaat altijd een kans dat de gelekte informatie nog niet definitief is en zal veranderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2013, 11:30
Categorie Providers
Onderwerpen numbers, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.