Launchpad voor iOS 7 uitgewerkt in conceptvideo

Scholier Kyle Barnes heeft in een video ideeën uitgewerkt voor een social hub, een centrale plek voor contactinformatie. Het toont net zoveel of zo weinig informatie als je nodig hebt.

launch padAlle ogen zijn dit voorjaar gericht op Apple’s iOS 7. Wat zal Apple’s antwoord zijn op de kritiek dat iOS wel eens een verjongingskuur nodig heeft? Het antwoord van Kyle Barnes weten we al: hij heeft een mooi iOS 7-concept gemaakt om de pas geïntroduceerde Launchpad op de Mac ook op de iPhone in te voeren. Kyle is een high school-student, die Apple wat ons betreft meteen kan aannemen als stagiair. Op zijn YouTube-kanaal en persoonlijke blog staan namelijk nog meer goede ideeën om iOS 7 te verbeteren, zoals het lockscreen en de contactenapp.


Sinds 22 januari is Kyle bezig met Project B13, waarin hij ideeën uitwerkt om iOS 7 beter te maken. Hij roept daarbij nadrukkelijk kijkers op om commentaar te geven en betere ideeën voor te stellen, zodat hij ze weer in een video kan verwerken. In de video hieronder laat Kyle een iOS 7-concept zien voor een Launch Pad.

Een al wat ouder concept van Kyle toont Social Hub, waarmee je alles bij de hand hebt om met een persoon te communiceren, zowel via tekstberichten als via spraak of video. Je begrijpt bij het kijken van het filmpje meteen wat de bedoeling is. Contacten zijn op een iOS-apparaat niet zomaar een lijstje met namen en bijbehorende info, vindt Kyle. Je kunt bij elk profiel zoveel of zo weinig informatie laten zien, als je nodig hebt. Dit doe je door op en neer te vegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 februari 2013 om 11:03
Onderwerp
Categorie
iOS
29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.