Vizable iPad

Vizable maakt van je Excel-spreadsheets mooie grafieken

Met Vizable voor de iPad zet je je Excel- en CSV-documenten om in een grafische weergave. Je kiest hierbij tussen staafdiagrammen of lijngrafieken en deze zijn volledig interactief.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Vizable iPad

Werk je veel met Microsoft Excel, dan kan de iPad-app Vizable een waardevolle aanvulling zijn. Met Vizable zet je je gegevens makkelijk om in een grafische weergave, zoals staafdiagrammen en grafieken. Met knijp- en veegbewegingen pas je de grafieken eenvoudig aan. Ben je tevreden met het resultaat, dan deel je de grafieken met anderen.

Vizable: documenten importeren vanaf clouddiensten

In Vizable is het mogelijk om zowel Microsoft Excel- als CSV-bestanden te importeren, bijvoorbeeld vanaf iCloud Drive. Ook andere clouddiensten worden ondersteund, zoals Google Drive en Dropbox. Bij het importeren moet je er wel op letten dat het originele bestand in een bepaalde opmaak gemaakt is, zodat de app er een duidelijk en goed kloppende grafische weergave van kan tonen.

De tabellen zijn volledig interactief, waardoor je achteraf nog veel aanpassingen kan doen. Met knijpbewegingen voeg je een kolom toe en met een enkele veeg kun je filteren op bepaalde kolommen om zo de voor jou meest relevante informatie te tonen. Je kiest in Vizable tussen een weergave met staafdiagrammen of lijngrafieken.

Vizable zet je documenten om in grafieken.

Als je tevreden bent met het resultaat, deel je je creatie als afbeelding met een druk op de knop via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of e-mail. Vizable is alleen beschikbaar op de iPad en heeft ondersteuning voor Slide Over en Split View, zodat je de app kan gebruiken naast een andere iPad-app. Heb je net een nieuwe iPad Pro gekocht, dan is er ook goed nieuws. Vizable is namelijk aangepast voor het extra grote scherm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 14:48
Categorie Apps
Onderwerpen excel, grafieken, spreadsheet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.