Vindt WWDC plaats op 11 juni 2012?

Een Indische tiener die door Apple zou zijn uitgenodigd voor WWDC, heeft mogelijk de datum van de conferentie gelekt. De krant die hem interviewde stelt dat WWDC plaatsvindt op 11 juni 2012.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WWDCDe World Wide Developers Conference (WWDC) vindt volgens de Indische tiener Rahul Agarwal plaats op 11 juni. Dit liet hij weten in een interview met An Indian Daily. Agarwal werd door Apple uitgenodigd voor de conferentie, omdat hij een indrukwekkend beveiligingssysteem voor iOS zou hebben ontwikkeld. De krant stelde vervolgens dat WWDC plaats zal vinden op 11 juni 2012. Of ze dit baseren op eerdere geruchten of een stelling van Agarwal is niet helemaal duidelijk, maar het laatste lijkt niet onwaarschijnlijk: bij een uitnodiging van Apple zal geheid de datum van de conferentie genoemd zijn.

Engineers van Apple slaagden er niet in om een gat te vinden in het beveiligingssysteem van Agarwal. Apple was daardoor zo onder de indruk, dat hij 22000 2200 dollar, een nieuwe iPad en een uitnodiging voor WWDC ontving. Dit zou kunnen betekenen dat dit beveiligingssysteem op WWDC ook onthuld zal worden. Mogelijk zal deze uitmaken van iOS 6, dat volgens eerdere geruchten op WWDC gepresenteerd wordt.

Apple heeft WWDC meerdere malen gebruikt om nieuwe producten aan te kondigen, waaronder verschillende iPhones en daarnaast vindt WWDC met enkele uitzondering vrijwel altijd plaats in juni. Vorig jaar werd er op WWDC verrassend geen nieuwe iPhone aangekondigd. De iPhone 4S werd pas in oktober tijdens een speciaal evenement uit de doeken gedaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2012, 0:56
Categorie Apple
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.