Vernieuwd: iPhone 3G kopen in Nederland

De iPhone 3G is sinds kort ook weer los en met abonnementen van Vodafone, KPN en Telfort te koop. Wij maakten een nieuw overzicht van de koopmogelijkheden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het is alweer een flinke tijd geleden dat we het artikel ‘iPhone kopen in Nederland’ hebben gepubliceerd. Na de lancering op 11 juli was de iPhone 3G lange tijd alleen via T-Mobile (en partners zoals Belcompany) te koop. Sinds kort zijn er echter steeds meer webwinkels die de iPhone zonder verplicht T-Mobile-abonnement aanbieden. Vandaar dat het hoog tijd werd om het overzicht te vernieuwen.

Het goede nieuws hierbij is dat veel gsm-winkels toestellen aanbieden die origineel zonder simlock zijn en dus geen problemen opleveren bij het updaten en met eventuele garantie.

Omdat het kopen van de iPhone 3G een onderwerp is dat langere tijd actueel blijft hebben we er aparte pagina’s voor gemaakt:

Interessant om te weten: veel winkels hebben op dit moment een promotie met Vodafone-abonnementen in combinatie met de iPhone. De meeste promoties gelden tot 30 september. Vanaf oktober gaan de prijzen van iPhones in combinatie met een Vodafone-abonnement zo’n €30 tot €40 omhoog. We zullen de prijsvergelijkingen dan ook aanpassen. Niet dat je nu overhaast een iPhone moet aanschaffen, maar wel iets om rekening mee te houden!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:34
Categorie Providers
Onderwerpen kopen, t-mobile, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.