Verbeterde iPhoneclub Accessoireshop: winkelen op je iPhone, meer producten en mogelijkheden

De iPhoneclub accessoireshop heeft een make-over gekregen, met meer merken, meer accessoires, een verlanglijstje, RSS-feeds, filters en tijdelijk 10% actiecode-korting op het complete assortiment.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone accessoireshop
Het is een tijdlang stil geweest rond onze accessoireshop (te vinden via het linkje Accessoires hierboven in het menu). Dat heeft een reden: er is achter de schermen hard gewerkt om de shop uit te breiden en te voorzien van nieuwe functies. Zoals de meeste mensen wel weten wordt de accessoireshop niet door onszelf beheerd, maar doen we dit samen met onze shoppartner iPhonecentre. Vandaag is na een lange ontwikkel- en testperiode de iPhoneclub Accessoireshop omgezet van Virtuemart naar Magento. Hierdoor zijn er veel nieuwe mogelijkheden bijgekomen en heeft de shop ook weer een nieuwe – en naar onze mening fraaiere – vormgeving gekregen.

Andere nieuwigheden zijn dat de accessoireshop nu ook goed op de iPhone is te raadplegen, dat je kunt wisselen tussen tabel- en lijstweergave en dat er gefilterd kan worden op modeltype en accessoiremerk. Er zijn verder veel nieuwe merken bijgekomen (nu meer dan 50) en het aantal producten is fors uitgebreid. Daarnaast zijn in de shop producten specifiek voor de iPod touch toegevoegd.

Wat is er nog meer nieuw? Het is mogelijk om een eigen verlanglijstje aan te maken, die je met anderen kunt delen. Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen, aanbiedingen of producten in een bepaalde categorie zijn er nu RSS-feeds beschikbaar. Als je snel wilt bestellen kun je voortaan voor een versnelde checkout kiezen (zonder account aan te maken). Kies je er wel voor om een account aan te maken, dan heeft dat onder andere als voordeel dat je een overzicht hebt van al je bestellingen en dat je afleveradressen bewaard blijven, naast de zojuist al genoemde persoonlijke verlanglijst. Wil je een vriend(in), collega of geliefde een keer verrassen met een iPhone- of iPod-accessoire, dan is er nu de mogelijkheid om je gift in cadeauverpakking te versturen en optioneel een cadeaubericht toe te voegen. Als extra betaaloptie is PayPal toegevoegd, naast de al bestaande opties via iDeal, vooruitbetaling of rembours.

Voor de iPhone 3G zijn inmiddels 254 producten te koop en ook mensen met een eerste generatie iPhone hebben met 132 accessoires keus genoeg.

iPhoneclub Accessoireshop kortingscouponBestaande klanten van de iPhoneclub Shop hebben als het goed is inmiddels een e-mail met persoonlijke actiecode en hun nieuwe inlognaam en wachtwoord ontvangen. Nog geen klant van de iPhoneclub Accessoireshop en verlegen om een nieuw hoesje, een nieuwe screenprotector of betere oordopjes, dan is dit wellicht een mooie gelegenheid. We geven om de overgang naar de nieuwe iPhoneclub Shop te vieren 10% korting als je actiecode ‘12110904’ gebruikt (actiecode 1x bruikbaar per klant, geldig t/m 31 mei 2009).

De shop is te bezoeken via shop.iphoneclub.nl.

Vernieuwde iPhoneclub Accessoireshop

iPhoneclub.nl krijgt een percentage van de verkopen in de shop. Voor ons is dat een bijdrage in de kosten om de website draaiend te houden. Iedere bezoeker is uiteraard vrij om zijn accessoires elders te kopen, maar mocht je iets nodig hebben en ons willen steunen, dan waarderen we het zeer als je iets via onze shop aanschaft. Wij willen Marco, Barto en Marcel ontzettend bedanken voor hun harde werk de afgelopen weken!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:30
Categorie Round-up
Onderwerpen accessoire, hoesje, iPhoneclub, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.