Verbatim brengt serie reservebatterijen voor iPhone en iPad uit

Verbatim heeft een serie reservebatterijen voor iPhone, iPad en diverse andere smartphones en tablets aangekondigd. De batterijen kosten tussen 15 en 70 euro en laden je iPhone of iPad meermaals op.

dual usb power packVerbatim heeft vandaag een aantal Portable Power Packs aangekondigd, bedoeld voor iPhone, iPad en andere smartphones en tablets. De zwaarste uitvoering heeft een capaciteit van 10.000 mAh en kost 70 euro. Wie met minder toe kan koopt voor 15 euro de goedkoopste oplossing, waarbij je herlaadbare AA-batterijen als stroombron gebruikt. In totaal zijn er vier verschillende producten waarmee Verbatim zich hoopt te richten op mensen die onderweg, tijdens kampeervakanties, autoritten of zakenreizen hun mobiele apparaten willen blijven gebruiken.

De hierboven afgebeelde Dual-USB Power Pack is de grootste reservebatterij in het assortiment. Er zitten twee usb-poorten op om gelijktijdig twee apparaten op te laden. Een volledige oplaadbeurt levert tot 42 uur gesprekstijd en tot 120 uur muziekluisteren. De 10.000 mAh lithium-polymeeraccu is zo plat mogelijk uitgevoerd, zodat hij in je tas past. Dit product kost €69,99 en het is de enige waarmee je ook de iPad en de Kindle Fire kan opladen. De overige Verbatim-reservebatterijen zijn daarvoor niet zwaar genoeg. Bij Misco zagen we deze Verbatim Dual-USB Power Pack trouwens al voor €48 liggen en dus een stuk goedkoper dan de adviesprijs.

portable power packDe Portable Power Pack is wel wat vergelijkbaar met de Duracell Instant Oplader: een klein doosje waarmee je je iPhone even snel kunt bijladen. Hij heeft een lithium-ionbatterij met een capaciteit van 2.200 mAh en is op te laden via micro-usb. Met één Portable Power Pack kun je je iPhone 1,3 keer opladen, zodat je in totaal tot 14 uur extra spreektijd hebt. Deze oplossing heeft een adviesprijs van €29,99 maar ligt in de winkel voor €19.

ultra slim power packZoek je iets compacts, dan is er de Ultra-Slim Power Pack. Die is zo groot als een creditcard en weegt maar 50 gram. De 1.200 mAh-lithium polymeerbatterij levert tot 8 uur gesprekstijd en maakt je €24,99 armer als je Verbatim mag geloven. Wij zagen de Ultra-Slim Power Pack voor €15 liggen. Ze zijn nog niet op voorraad, maar dat zal ongetwijfeld snel gebeuren.

aa power packTenslotte is er de AA Power Pack van Verbatim. Die is handig voor mensen die de wildernis ingaan en niet verwachten dat ze regelmatig een stopcontact zullen tegenkomen. Standaard penlites zijn overal wel te koop, is het uitgangspunt bij deze lader, hoewel je in zo’n geval natuurlijk ook voor een zonnecellader van een ander merk zou kunnen kiezen. Je kunt deze houder gebruiken om je iPhone met vier alkaline- of herlaadbare AA-batterijen op te laden. Het werkt wereldwijd en het levert tot 8 uur gesprekstijd op. Adviesprijs €14,95 of €10 bij Misco.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2012, 15:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.