VaarWater 2 Amsterdamse grachten iPhone app

Amsterdamse VaarWater-app maakt nuttige plaatsen zoeken makkelijker

De iPhone-app VaarWater 2 is sneller geworden en heeft een handige index voor nuttige plaatsen die je kan zien op de kaart, waaronder evenementen.

VaarWater 2 Amsterdamse grachten iPhone appVaarWater 2, de toepassing die je best ‘de officiële iPhone-app voor op de Amsterdamse wateren’ mag noemen, is voorzien van een aantal welkome verbeteringen. De applicatie is sneller geworden en het loggen van je vaartocht op de kaart verbruikt als het goed is minder batterij. Het is ook eenvoudiger geworden om plaatsen te zoeken met de applicatie.

In het hoofdmenu biedt de applicatie snel toegang tot Nuttige plaatsen, waarop je een categorie plaatsen kan zien in een lijst en op de kaart. De categorieën brandweer, theater & musea en evenementen zijn nieuw. Je kan zo echter ook goed zoeken op avondwinkels, aanmeerplekken, jachthavens, havengeldposten, overnachtingsplekken en veel meer handigheden als je de hoofdstad per boot doorkruist. Met de knop rechtsonder op de kaart filter je de categorieën eenvoudig.

VaarWater 2 locaties op kaart VaarWater 2 filters in de buurt

VaarWater 2 geeft je na eerdere kritiek op de applicatie de mogelijkheid de app mét of zonder een account te gebruiken. Een account aanmaken doe je om je eigen vaartochten vast te leggen en om te zien of je boot onder een bepaalde brug door past. Zonder account biedt de applicatie ook een schat aan informatie. Alle nuttige plaatsen zijn gewoon binnen handbereik en je ziet drukke vaarwegen en stremmingen op de kaart.

Saillant detail: VaarWater 2 is na de laatste update pas aangekomen bij versienummer 2.0. De naam VaarWater 2 werd verwarrend genoeg al langer gevoerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 11:57
Categorie Apps
Onderwerpen water, watersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.