iphone-6-mockup

‘iPhone 6 bijna klaar voor massaproductie’

De massaproductie van de iPhone 6 is nabij. Op het moment test fabrikant Foxconn de productielijn met een 'Product Validation Test'.

iphone-6-mockupDe massaproductie van de iPhone 6 gaat bijna van start, aldus bronnen bij fabrikant Foxconn. Op het moment vindt er bij Foxconn een ‘Product Validation Test’ plaats. Hierbij draait de productielijn korte tijd op volle toeren, om zo mogelijke complicaties op te sporen.

Zodra de Product Validation Test is afgerond, zal Foxconn beginnen met het assembleren van de iPhone 6. Daarmee begint dan toch eindelijk de grootschalige productie van alle nieuwe iPhones die later dit jaar worden verkocht. Bronnen wijzen er op dat de iPhone 6 op 9 september zal worden onthuld. De verkoop van een nieuwe iPhone begint vaak in dezelfde maand, dus Apple’s productieketen heeft hooguit anderhalve maand om genoeg iPhones te fabriceren voor de eerste verkoopgolf.

De aankomende productiestart is goed nieuws voor de geruchtenvolgers: door de massaproductie is er namelijk een grote kans dat er nog meer iPhone 6-onderdelen naar buiten lekken. De iPhone 6 komt namelijk tijdens het fabriceren in handen van veel meer productiepersoneel, die allemaal foto’s naar buiten kunnen lekken.

Eerdere bronnen wezen er op dat Apple eerst alleen de 4,7-inch-versie van de iPhone 6 zal uitbrengen. De 5,5-inch iPhone 6 moet pas later volgen. De nieuwe berichten vertellen niks over de schermgrootte die bij de Product Validation Test wordt gehanteerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 13:11
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.