V-Moda Metallo Case: handgemaakte aluminium iPhone 5-case

De V-Moda Metallo Case is een stijlvolle, handgemaakte iPhone 5-case die bestaat uit aluminium, met een wat hoog prijskaartje.

V-Moda Metallo CaseDe V-Moda Metallo Case is een met de hand gemaakte aluminium iPhone 5-case, die hoeken aan je iPhone toevoegt en de boven- en onderkant ietwat laat krommen. Hierdoor ziet je iPhone er anders uit dan je gewend bent van andere cases of aluminium bumpers.

Met een prijs van 101 dollar kost de Metallo Case nogal wat, maar dat is volgens de makers niet zonder reden: het maken van iedere case duurt namelijk ongeveer een uur. Op de officiële site wordt de case in nogal wat detail opgehemeld. Zo zouden we er zelfs blij mee moeten zijn dat het verwijderen van de achterkant klinkt als het trekken van een zwaard uit een schede. Aan de binnenkant van het metaal zit een zachte beschermlaag, die ervoor zorgt dat je iPhone niet bij een val wordt beschadigd en dat krassen op de rand worden voorkomen.

Achterop de Metallo Case zitten vier schroefopeningen. Hiermee kun je de VAMP achterop je iPhone schroeven, een tevens nogal prijzige versterker die V-Moda eerder al voor de iphone op de markt bracht. Heb je die niet in huis, dan moet de Metallo Case het vooral van zijn unieke ontwerp hebben.

Via Cult of Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2013, 21:23
Categorie Accessoires
Onderwerp case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.