V-luxe: maak van je iPad een houten televisie

Het Kickstarter-project V-luxe wil een houten tv maken waar je je iPad in kan opbergen. Het televisietoestel is gebaseerd op een toestel uit de jaren 50. Voor 500 dollar kom je in bezit van dit houten kunstwerkje.

v-luxeMensen die van aparte accessoires houden kunnen via Kickstarter meedoen aan een project, waarbij een tv-kast wordt gemaakt voor de iPad. Het resultaat is een televisietoestel uit de jaren vijftig met de naam V-luxe, naar keuze gemaakt van walnoothout, kersenhout of Afrikaans mahoniehout. De bedenkers hebben een startkapitaal van 5.000 dollar nodig om hun project te realiseren en dat gaat lukken, want er zijn al genoeg mensen die erin geloven. Voor $250 krijg je een V-luxe Jr, bedoeld voor de iPhone en iPod touch. Wil je de iPad-uitvoering, dan ben je $500 kwijt. Er zijn al 10 mensen die daarvoor hebben gekozen.

Neem je de goedkopere opties ($10, $25 of $25) dan krijg je een wollen beursje, iPhone- of iPad-hoes, gemaakt van Franse legerdekens. Dat laatste heeft uiteraard niets met de V-luxe te maken, maar is bedoeld om mensen die in het project geloven toch iets te kunnen bieden. De tv zelf is gebaseerd op de Philco Predicta-televisie uit de jaren 50. Je hebt ruimte voor het opbergen van een speakersetje in het vak onderin de V-luxe.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 23:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.