UPC Horizon Phone: aankomende app maakt bellen met vaste lijn op iPhone mogelijk

UPC werkt aan Horizon Phone, een iOS-app waarmee het mogelijk is om met je vaste telefoonlijn te bellen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Horizon Phone iconEen nieuwe app van UPC genaamd Horizon Phone zal het mogelijk maken om te bellen met je vaste abonnement vanaf je iPhone. Dit ontdekten bezoekers van het UPC-forum, die op de accountpagina van de site opeens de nieuwe functie beschreven zagen worden. De app zal werken op zowel Wi-Fi als 3G, wat betekent dat je hem ook buiten de deur kunt gebruiken. Althans, als de app zo in elkaar zal zitten als werd beschreven: UPC heeft nog niks aangekondigd.


Op MijnUPC staat de volgende tekst:

Horizon Phone
Ervaar op uw mobiele telefoon alle voordelen die u kent van UPC Telefonie op uw vaste telefoon. Horizon Phone is een nieuwe app die u in staat stelt om te bellen en gebeld te worden via uw mobiele telefoon als ware het uw vaste telefoon. De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten. Om de Horizon Phone app te kunnen gebruiken heeft u een WiFi of 3G verbinding nodig.

Stel je voor dat u uw vaste telefoonlijn overal met u mee naar toe kunt nemen. Uw familie en vrienden bellen u op uw vaste telefoonnummer en bereiken u waar u ook maar bent. U hoeft geen oproepen meer te missen. Daarnaast kunt u waar u ook maar bent uw voicemailberichten afluisteren. En dat voor voordelige tarieven die u kent van UPC Telefonie. Ook met uwOnbeperkt abonnement kunt u gebruik maken van de Horizon Phone app!

Omdat de app nog niet is onthuld door UPC, is het ook lastig om te zeggen wanneer hij exact zal verschijnen. Kans bestaat dat Horizon Phone zich nog in een vroege fase bevindt en pas over een tijd verschijnt. Op de UPC-website staan downloadlinks die nog niet werken en opties voor het resetten, activeren en deactiveren van Horizon Phone.

UPC is niet de eerste die de vaste lijn op zo’n manier beschikbaar stelt. Het Belgische Telenet biedt een vergelijkbare dienst, die je laat VoIP-bellen tegen vaste tarieven.

Via Tweakers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 juni 2013 om 21:06
Onderwerp
Categorie
Providers
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.