Ultrasone ringtones: alleen te horen als je onder de 20 bent

Ultrasone ringtones zijn alleen te horen als je jong bent. Vandaar dat de 12 ultrasone ringtones die de website ultrasonic-ringtones.com beschikbaar stelt alleen geschikt zijn voor mensen, die de geluiden nog net kunnen horen.

iphone ultrasone ringtonesAls je jong bent kun je hoge tonen horen, die volwassenen niet meer kunnen horen. Die vaardigheid om hoge tonen te horen neemt al vanaf je twintigste af. Dat is het idee achter deze ultrasone ringtones: 12 ringtonen in verschillende frequenties die je als mp3-bestanden kunt downloaden. Probeer ze uit, zodat je de ringtone vindt die je nog net zelf kunt horen. Op die manier kunnen je vrienden bellen, zonder dat je ouders er iets van merken.

De laagste toon van 8 kHz zou iedereen moeten kunnen horen. Vanaf 17 kHz wordt het lastig: dan moet je toch wel onder de twintig zijn om de ringtone op te merken. Op de website ultrasonic-ringtones.com zijn ze alle twaalf gratis te downloaden.

Om de hoorbaarheid goed te kunnen beoordelen zul je de ringtones op je toestel moeten zetten, omdat de kwaliteit van de speaker in je iPhone niet te vergelijken is met speakers op de desktopcomputer. Sleep de bestanden naar iTunes, zet ze om naar AAC-formaat en wijzig de bestandsextensie naar .m4r. Vergeet vervolgens niet om in de iPhone-instellingen in iTunes aan te geven dat je ringtones wilt synchroniseren, anders zie je ze niet verschijnen op je iPhone.
Of lees onze tip over het maken van ringtones in iTunes 8.

Via: Lifehacker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2009, 0:21
Categorie iOS
Onderwerp bellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.