Uitslag iPhoneclub-fotowedstrijd 2010: waterval met zeemeermin wint eerste prijs

Uitslag van de iPhoneclub-fotowedstrijd 2010: de waterval met zeemeermin heeft de eerste prijs gewonnen. Deze foto zal worden omgezet in een schilderij door Art Blanco.

iphone ipadiPhoneclub-lezers houden blijkbaar van romantische foto’s met zeemeerminnen. De hiernaast afgebeelde foto is van G399 kreeg namelijk de meeste stemmen van bezoekers en is daarmee de winnaar geworden van de iPhoneclub Fotowedstrijd 2010. Art Blanco zal deze foto omzetten in een schilderij.


Meteen vanaf het begin ging de strijd tussen twee foto’s: de waterval met zeemeermin (foto 5) en de spiegelende bril (foto 10). Die laatste was mijn persoonlijke favoriet, maar zoals we beloofd hadden: het publiek mocht de doorslag geven en zij kozen net iets vaker voor de zeemeermin:

uitslag-fotowedstrijd-2010

Door de gekozen opdracht (maak een foto van je iPhone, photoshoppen mag) zijn de inzendingen wat ‘gezelliger’ en creatiever dan gebruikelijk is bij dergelijke fotowedstrijden. Wij vonden het in ieder geval leuk om te organiseren en zullen volgend jaar zeker weer een nieuwe wedstrijd organiseren, met een heel andere insteek.

Een overzicht van alle foto’s kun je hier zien: deelnemers iPhoneclub-fotowedstrijd 2010.

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.