iPhone 4 vanaf deze week in China, Turkije, Israel en meer landen

Apple gaat vanaf deze week de iPhone 4 in China, Turkije, Israel en enkele andere landen verkopen. In China is China Unicom de officiële aanbieder.

iphone chinaApple heeft officieel aangekondigd dat ze vanaf 25 september de iPhone 4 in China gaan verkopen. Maar er staan nog meer lanceringen gepland, de komende dagen. Maleisië trapt op donderdag 23 september af met een lancering via operators Maxis en DiGi. In Israel kun je vanaf vrijdag 24 september via operator Orange de iPhone 4 kopen en in Turkije ben je vanaf dezelfde dag welkom bij Turkcell en Vodafone. De Filippijnen zijn op zaterdag 25 september aan de beurt via Globe Telecoms, gelijktijdig met China.

In China is de iPhone 4 te koop bij Apple Stores en bij de filialen van China Unicom voor mensen die bereid zijn een nieuw tweejarig contract af te sluiten. Om 8:00 uur ‘s ochtends gaan de winkeldeuren open voor de officiële verkoop, gelijktijdig met de opening van een nieuwe Apple Store in Beijing.

apple store shanghaiVoor wie er naartoe wil gaan: de nieuwe Apple Store is gevestigd in het Joy City-winkelcentrum aan 131 North Xidan Avenue, Beijing. De Apple Store in Shanghai (zie foto) is al een bezienswaardigheid. De iPhone gaat in China CNY 4.999 en CNY 5.999 kosten, omgerekend €569 en €683 voor het 16GB- en 32GB-model.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2010, 12:47
Categorie Providers
Onderwerpen buitenland, china, iPhone 4, israel, turkije

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.