2Do projectmanagement app iPhone iPad

Uitgebreide todo-app 2Do komt met agenda en extensies

De takenlijst-app 2Do voor iPhone en iPad laat je afspraken maken in de agenda, integreert met Safari en apps en verbeterde het uiterlijk.

2Do projectmanagement app iPhone iPad
Een van de meest uitgebreide en geavanceerde takenlijst-apps op de iPhone en iPad, laat je nu ook afspraken maken in je agenda. Het is een van de vele verbeteringen in 2Do versie 3.1, nadat versie 3.0 rondom de lancering van iOS 8 ook al een enorme makeover voor de applicatie was en een agendaweergave introduceerde. Tot de vele vernieuwingen behoren onder andere extensies voor andere apps.


Vanuit Safari en andere applicaties die extensies ondersteunen, kan je gekopieerde tekst nu rechtstreeks doorzetten als taak in 2Do. Al in het deelvenster in de andere app kies je in welke lijst de taak moet staan. Het delen van taken werd ook uitgebreid in 2Do 3.1. Zo kan je taken, takenlijsten en hele projecten delen met andere gebruikers van de app, via e-mail en AirDrop. Als een deel van de taken overeenkomt, gaat 2Do van de nieuwste bewerking uit en wordt de vorige taak overschreven.

2Do takenlijst app iPhone grijs 2Do takenapp todo met foto

Een van de grote nieuwe toevoegingen van versie 3.0 is verder uitgebreid. Met de Quick Add-functie voeg je snel taken toe met een lange druk op de plus, die je snel kan toewijzen aan een project en vanaf de nieuwste update ook een deadline kan geven. Daardoor is het een krachtige functie geworden die bespaart dat je nog dat enorme formulier moet doorlopen om een taak aan te maken in 2Do. De app is echt geschikter geworden voor een snellere werkwijze.

Naar aanleiding van klachten over versie 3.0, is het kleurcontrast in de app vergroot en is sommige tekst wat ‘verzwaard’, waardoor de app wat robuuster oogt en duidelijker is geworden. Als het je niet bevalt, kan je het lettertype van de app naar eigen wens veranderen.

Lees ook: de beste agenda-apps op iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2014, 13:55
Categorie Apps
Onderwerpen 2do, project, takenlijst, todo
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.