yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.3 publieke beta nu te downloaden

Apple heeft de publieke beta voor OS X 10.10.3 Yosemite op Macs beschikbaar gesteld. Daarmee kan iedereen die dat wil nu de nieuwe Foto's-app proberen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-featureApple heeft de publieke beta uitgebracht voor OS X Yosemite 10.10.3. Deze testversie van Yosemite is door iedereen te installeren, die zich heeft aangemeld voor het publieke testprogramma. Maar hou er wel rekening mee dat beta’s niet bedoeld zijn voor dagelijks gebruik. Dus ben je voor je werk afhankelijk van een Mac, installeer daar dan niet zonder nadenken deze beta op. Nu de publieke beta beschikbaar is, kan iedereen de nieuwe Foto’s-app voor de Mac proberen. Meer hierover lees je in het artikel: Foto’s voor OS X: alles over de standaard foto-app voor de Mac. Foto’s vervangt de iPhoto-app.

Apple zegt dat in OS X 10.10.3 vooral bugs en andere problemen zijn opgelost. Dat was te verwachten: meestal bewaart Apple de nieuwe functies voor grote OS X-releases, waarvan de eerstvolgende komende zomer op WWDC 2015 wordt verwacht.

Apple bracht in januari Yosemite 10.10.2 uit. In deze bugfix-update werden onder andere problemen met Wi-Fi opgelost. Deze update voor Yosemite werd voorgegaan door zes betaversies. Bij OS X 10.10.3 zijn er twee betaversies geweest: de eerste verscheen begin februari en een week geleden verscheen de tweede beta, die alleen bedoeld was voor ontwikkelaars.

Iedereen die zich ervoor heeft aangemeld kan de Yosemite 10.10.3 public beta downloaden bij Apple. Wie slim is gebruikt daarvoor een aparte partitie, zoals uitgelegd in dit artikel. Het is nog niet duidelijk wanneer de definitieve versie zal verschijnen, maar we vermoeden dat het in de loop van maart of april zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2015, 19:02
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.