Uitgelicht-sectie van Flipboard intelligenter na update

Het nieuwsmagazine Flipboard voor iPhone en iPad is vernieuwd met links adopteren voor magazines en een betere Uitgelicht-sectie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Flipboard-updateNieuwsapp Flipboard nam vorig jaar een onverwachte stap. Het is inmiddels niet alleen meer een app om nieuws in te lezen, maar laat je ook zelf magazines maken met content waar andere gebruikers zich op kunnen abonneren. Dat aspect van de app wordt uitgediept in de nieuwste update van Flipboard. Je kan links op het klembord van de iPhone bij het opstarten van Flipboard meteen toevoegen als artikel in een van je eigen magazines.

Het delen van links werkt ook andersom. Kom je een interessant artikel tegen in Flipboard, dan kan je hem doorsturen naar Safari’s Reading List of leeslijst om hem later in de Safari-browser te lezen. Als laatst moet Flipboard ontdaan zijn van verschillende fouten en moet de app hier en daar wat sneller zijn.

Volgens The Verge ondergaat Flipboard verder een verandering die niet staat aangegeven in de update-omschrijving in de App Store. Daar is een goede reden toe: er is een kans dat je helemaal niks van die verandering meekrijgt. De truc is dat Flipboard zou zijn begonnen met het herindelen van de Uitgelicht-sectie van de app. De volgorde van verhalen in de Uitgelicht-sectie is voortaan meer afhankelijk van de volgorde waarin je nieuwsbronnen hebt gegroepeerd in de app. Lees je het liefst autonieuws en dan sociale netwerken, dan zal je die combinatie vermoedelijk eerder treffen in de Uitgelicht-sectie. De app houdt daarbij rekening met het aantal nieuwsbronnen en de tijd die je besteed aan de verschillende bronnen.

Downloaden: Flipboard (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:32
Onderwerpen flipboard, magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.