Tweede OS X El Capitan 10.11.1 beta nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft zojuist de tweede beta van OS X El Capitan 10.11.1 beschikbaar gesteld. Deze tweede beta voor ontwikkelaars focust zich op het fixen van bugs en verbeteren van stabiliteit.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

vernieuwde-notities-app-el-capitan

Apple heeft de tweede beta voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld van OS X El Capitan 10.11.1. De tweede beta komt een week na de eerste beta van OS X El Capitan 10.11.1 en precies een dag voordat iedereen aan de slag kan met OS X El Capitan.


Update 1 oktober: de 2e beta voor OS X 10.11.1 El Capitan is nu ook als publieke beta beschikbaar.

De tweede beta is te installeren voor iedereen die zich aangemeld heeft voor het beta-programma. De versie van OS X El Capitan die morgen voor iedereen verschijnt is versie 10.11 (zonder .1 dus) en bevat bijvoorbeeld nog niet de nieuwe Emoji die wel in 10.11.1 zitten.

Bugfixes en prestatieverbeteringen

Omdat het een tweede beta betreft, bevat deze versie van OS X El Capitan 10.11.1 geen nieuwe functies, en richt hij zich op bugfixes, prestatieverbeteringen en beveiliging. Ben je geen betagebruiker en wil je ook aan de slag met El Capitan? Dan hoef je gelukkig niet lang meer te wachten, want de publieke versie van het besturingssysteem komt morgenavond beschikbaar.

Systeemeisen: om OS X El Capitan te installeren heb je een 64-bit Intel-gebaseerde Mac nodig met minimaal Mac OS X v10.6.7 Snow Leopard of nieuwer. Je hebt minstens 8GB vrije schijfruimte nodig. Om apps voor OS X 10.11 te kunnen ontwikkelen is minimaal Xcode 7 vereist.

Bekijk ook

Nieuwe emoji in eerste publieke beta van OS X El Capitan 10.11.1

In OS X 10.11.1 (El Capitan) vind je nieuwe emoji, zoals de taco, eenhoorn, leeuw, denker en het blokje kaas. De eerste publieke beta waarmee je dat met eigen ogen kunt aanschouwen, is nu uit.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.