Tweakers sloopt iPhone 3G en ontdekt het geheim van de twee schroefjes (niet)

Tweakers schroefde de iPhone 3G open om te zien of de iPhone-batterij echt zo makkelijk te verwisselen is. Met als gevolg dat de belfunctie het niet meer doet en er niets anders resteert dan een veredelde iPod touch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G ComponentDe schroefjes aan de onderkant van de iPhone 3G… die waren toch bedoeld om makkelijker de batterij te kunnen verwisselen? Tweakers probeerde het uit en komt tot de conclusie: waarschijnlijk niet. De vastgelijmde accu kan pas verwijderd worden nadat je de printplaat uit de weg hebt geruimd. Het experiment om de iPhone 3G open te schroeven liep overigens op een klein drama uit: de belfunctie werkt niet meer en de telefoon is veranderd in een iPod touch.


Reanimatie had geen succes, ook al was het toestel met de grootst mogelijke zorg uit elkaar gehaald en precies op dezelfde manier weer in elkaar gezet. Even met de schroevendraaier in de weer gaan om zelf te kijken wat je in fotoverslagen op verschillende websites ook al had kunnen ontdekken, is dus niet zonder risico.

Via: Redactieblog Tweakers
Dankjewel, Huub M.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2008, 15:49
Categorie Achtergrond
Onderwerpen 3G, batterij
36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.