Tv-interview met Jony Ive nu online te kijken

Het tv-interview met Jony Ive is nu online te bekijken. Charlie Rose ondervroeg Ive en collega Marc Newson, die een veiling organiseren voor het goede doel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jonathan-iveApple’s senior vice-president of design Jony Ive en ontwerper Marc Newson waren vannacht op de Amerikaanse televisie te zien, waar Ive een zeldzaam tv-interview gaf. Het tv-fragment is nu volledig te bekijken via de Hulu-video hieronder. Ze praten over de Sothebys-veiling, waar 40 objecten zullen worden geveild die door Ive en Newson zijn ontworpen of uitgekozen.

Beide mannen kennen elkaar al 15 jaar en hebben met z’n tweeën grote invloed gehad op technologie en de vormgeving van alledaagse dingen zoals stoelen. Wil je zelf iets terugdoen? Dat kan ook: kies voor rood als je iets in de Apple Store koopt. Het zijn speciale (PRODUCT) RED-items die net zoveel kosten als de niet-rode items, maar waarbij Apple een deel van het geld afdraagt aan het goede doel.


Video niet goed zichtbaar? Probeer de rechtstreekse link of kijk op de desktop!

Er is via Apple’s (PRODUCT) RED-campagne al meer dan 65 miljoen dollar opgehaald voor de strijd tegen AIDS. Bij aankoop van één (RED) iPod nano kan Bono’s organisatie bijvoorbeeld 25 dagen lang levensreddende medicijnen geven aan iemand met HIV.

product red

Dit zijn de producten waar je uit kunt kiezen:

Korte video’s uit het interview

Geen tijd om de volledige video van de Charlie Rose Show te kijken? Hier zijn twee korte fragmenten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 22:28
Categorie Apple
Onderwerpen jonathan ive, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.