Triodos Bankieren stuk completer op iPhone en iPad

Triodos Bankieren voor iPhone en iPad kreeg een grote update met betalingen inplannen, inzicht in rente, beleggingen en Europees overboeken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Triodos Bankieren iPhone iPad mobiel betalenDe mobiele betalen-app van Triodos Bankieren voor iPhone en iPad heeft een schat aan nieuwe functies gekregen na een update. De applicatie is vanaf nu zelfstandiger te gebruiken, zodat je internetbankieren op de website minder nodig hebt. Je kan nu Europese betalingen uitvoeren in de applicatie, je kan toekomstige betalingen inplannen en je kan het adresboek beheren. Behalve de nieuwe betalingsmogelijkheden, heb je ook meer inzicht in de app.

Je kan nu je beleggingen inzien en ziet je rente op de spaarrekeningen in de app. Bij het overzicht van afschrijvingen zie je nu overboekingen tussen eigen rekeningen staan. Ook heb je nu een uitgebreide zoekoptie, zodat je gericht naar transacties kan zoeken op bijvoorbeeld afzender of deel van de omschrijving.

De app van de Triodos Bankieren is nog niet geoptimaliseerd voor iOS 7 en ziet er daardoor wat achterhaald uit. Er is dus vooral werk gemaakt van meer functionaliteit in de app. Tot nu toe zijn leden van de bank erover te spreken. De laat in 2012 uitgekomen applicatie heeft een gemiddelde gebruikersbeoordeling van vier sterren in de App Store.

Downloaden: Triodos Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Triodos Mobiel Bankieren inloggen Triodos Bankieren nieuwsbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:03
Categorie Apps
Onderwerpen mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.