Trello featured

Projecten-app Trello krijgt widget en iOS 8-extensie

Je hoeft Trello voortaan minder vaak op te starten. Je kunt nu namelijk bestanden aan de projecten-app toevoegen met een extensie, en snel bij je projecten vanuit een widget.

Trello widgetJe hoeft vanaf vandaag de projecten-app Trello minder vaak op te starten om hem te gebruiken. De introductie van een widget en extensie zorgen er namelijk voor dat je Trello ook op andere plekken kunt bedienen. De iOS 8-extensie van Trello zorgt ervoor dat je foto’s en bestanden kunt delen vanuit andere apps. De nieuwe widget laat je snel nieuwe taken toevoegen aan een project.

Je voegt de extensie voor Trello toe door in een ondersteunde app te drukken op de deelknop, waarna je met Meer de Trello-app aan de opties toevoegt. Je hoeft vervolgens alleen nog maar op deze knop te drukken om een geopend bestand naar de app te sturen.

De widget voor Trello activeer je door het Berichtencentrum naar beneden te vegen, en onderaan het tabblad Vandaag op Meer te drukken. Je vindt in de widget voor Trello knoppen waarmee je snel een nieuwe taak toevoegt, met daaronder een lijst van recent bezochte projecten. Met een tapp op een project word je hier gelijk naartoe gebracht in de app.

Trello heeft in de laatste update ook een subtiel redesign gekregen: de hoeken van de app zijn beter afgerond, en het beginscherm is enigszins aangepast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2015, 18:06
Categorie Apps
Onderwerp trello

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.