iculture-biz
iCulture Biz

Trello projecten-app werkt beter offline

Trello voor iPhone en iPad heeft een update gekregen. Je kunt nu offline bijlagen uploaden naar Trello-boards.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

trello-device-ipadTrello heeft een flinke update gekregen op de iPhone en iPad. Vanaf nu kun je onderweg bijlagen uploaden, zelfs als de internetverbinding krakkemikkig is. Sterker nog: als je helemaal offline bent kun je nog steeds doorgaan met het toevoegen van bijlagen. Trello heeft bovendien eindelijk een iOS 7-uiterlijk gekregen.

Trello is een app waarmee je opdrachten en projecten kunt plannen, bijvoorbeeld in het MKB. Maar je zou er ook je huwelijk of een vakantie mee kunnen organiseren.

trello-takenlijstTrello is met de iOS-app en als webapp te gebruiken. De dienst werkt met borden (‘boards’) waarop je takenlijsten (‘lists’) kunt maken, die vervolgens eer uit kaarten (‘cards’) kunnen bestaan. Standaard krijg je de lijsten Todo, Doing en Done maar je kunt ze ook anders noemen. Op elke kaart zet je een taak, die je weer kunt onderverdelen in checklists. Het mooie is dat je collega’s en vrienden kunt uitnodigen om mee te werken aan het project. Ze kunnen commentaar geven, nieuwe taken toevoegen en taken claimen. Alle veranderingen die je in de iOS-app doorvoert worden uiteraard ook via de webinterface zichtbaar.

De pas vernieuwde app Trello 2.5 geeft je de mogelijkheid om bestanden uit Dropbox te koppelen met een kaart. En je kunt nu alle boards in de organisatie overzichtelijk bij elkaar zien. Drag-and-drop zorgen ervoor dat je taken makkelijk van het ene lijst je naar het nadere kunt verplaatsen. Buxfixes maken de app een stuk stabieler.

Downloaden: Trello (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:14
Onderwerpen iculture biz, project, trello

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.