Travelteq maakt gadgetkoffer met ingebouwde accu

Travelteq heeft een gadgetvriendelijke koffer uitgebracht, met snel toegankelijk vak voor laptop, smartphone en krant. Je kunt erop zitten en er is een versie met speakers.

travelteq kofferGadgetliefhebbers die graag reizen kunnen de nieuwe Travelteq Trip aanschaffen. Op de foto hiernaast ziet deze koffer er misschien uit als een verrijdbaar bureaublok. En dat is het eigenlijk ook: de Travelteq-koffers zijn bedoeld om veel digitale spullen mee te nemen. De voorzijde klap je open om snel je laptop, tablet, krant of smartphone te kunnen pakken. Er zit een accu ingebouwd waarmee je onderweg je spullen kunt opladen. En er is een uitvoering met ingebouwde speaker verkrijgbaar, zodat je op je hotelkamer lekker naar muziek kunt luisteren. De speakers zijn uitneembaar, voor als je ruimte nodig hebt voor meer bagage. En je kunt er ook nog op zitten.

De Travelteq-koffers zijn het idee van Maarten van den Biggelaar, voormalig eigenaar van uitgeverij Quote Media. Hij besloot met een aantal vrienden de perfecte multifunctionele reiskoffer te maken, die klein genoeg is om als handbagage mee te mogen nemen in het vliegtuig. De Travelteq Trip kost 595 euro, de Travelteq Sound met ingebouwde speakers kost 650 euro. Wie dat te duur vindt kan ook de eerder al uitgebrachte Trash-laptoptas kopen voor €395.

travelteq trip

travelteq

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2010, 11:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen koffer, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.