Greenpois0n jailbreak voor Mac verschenen (jailbreak)

Greenpois0n is nu ook ook beschikbaar voor Windows. Eerder kwamen een Linux- en Mac-versie beschikbaar van deze jailbreaktool.

greenpoison mac linux windowsEen paar dagen geleden kwam greenpois0n voor Windows en Linux uit. Nu is er ook een Mac-versie beschikbaar. het tool is bedoeld voor de iPhone 4, iPhone 3GS, derde en vierde generatie iPod touch en de iPad. De Apple TV wordt nog niet ondersteund. Verdere informatie vind je in ons eerdere artikel over greenpois0n

Zoals gisteren al bleek uit het interview met p0sixninja is het vooral pod2g die binnen het Chronic Dev Team verantwoordelijk is voor de ontwikkeling voor Windows. Hij was het dan ook, die de Windows-versie van greenpois0n aankondigde.

Het maakt niet uit of je greenpois0n voor Windows, Mac of Linux gebruikt: de stappen zijn hetzelfde. Ook is het belangrijk je te realiseren dat het iPhone Dev Team van plan is om vandaag een nieuwe versie van PwnageTool uit te brengen. Het kan daarom zin hebben om nog even te wachten. PwnageTool zal echter aanvankelijk alleen voor de Mac worden uitgebracht. PwnageTool is nodig om iDevices te kunnen updaten, waarbij de baseband intact blijft, zodat je je toestel kunt blijven unlocken.

De jailbreaktool greenpois0n is te downloaden op de website greenpois0n.com. Reageren op dit artikel is alleen mogelijk via ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2010, 10:24
Categorie Jailbreak
Onderwerpen greenpois0n, jailbreak, pwnage tool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.