Traktor DJ ondersteunt Mixcloud en krijgt nieuwe effecten

Traktor DJ voor iPad en iPhone is voorzien van drie nieuwe effecten, kan beter overweg met mappen en playlists en integreert met Mixcloud.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Traktor DJ mixen geluidslijnenDe populaire dj-app Traktor DJ, die in een smaak voor de iPad en voor de iPhone verkrijgbaar is, heeft een indrukwekkende update gekregen. De applicatie heeft voortaan een directe link met dj- en producercommunity Mixcloud. Je kan je muziek opnemen en direct uploaden naar je eigen Mixcloud-pagina binnen de app. Het trackmanagement in de iPad zelf werd ook verbeterd, onder andere vernieuwingen.

Traktor DJ bracht verduidelijking aan in de mappenstructuur en de afspeellijst als je muziek en eerder gemaakte opnames van je iPad wil halen en gebruiken in de app. De applicatie moet ook stabieler zijn geworden, maar daarmee is de grootste bonus voor fanatieke gebruikers nog niet benoemd.

Traktor DJ iPad mappenstructuur

Als gebruiker van de populaire dj-app krijg je drie nieuwe effecten voorgeschoteld waarmee je kan spelen. Iceverb, Transpose Stretch en Reverse Grain ontgrendel je als je de app minstens drie keer hebt opgestart. Nieuwe gebruikers hebben ze dus niet meteen tot hun beschikking. Een pop-up melding kondigt de nieuwe bewerkingsmogelijkheden aan.

De iPad-app van Traktor DJ is een ronduit populaire dj-app op de iPad met 252 enthousiaste recensies in de Nederlandse App Store.

Downloaden: Traktor DJ (€8,99, iPad, iOS 6.0+)
Downloaden: Traktor DJ for iPhone (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:17
Categorie Apps
Onderwerpen dj, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.