Sunrise Agenda toont nu sportevenementen en belangrijke datums

Sunrise Agenda voor iPhone en iPad biedt voortaan gratis Nederlandse kalenders voor het WK-speelschema, vakanties, de bouwvak en veel meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Sunrise Agenda voor iOSDe (Nederlandse) evenementenkalenders van SchedJoules worden zo langzamerhand gemeengoed in populaire iOS agenda-apps. Na onder andere de Nederlandse apps Week Calendar, Easy Calendar kan je de belangrijke datums van bijvoorbeeld het aankomende WK Voetbal, Nederlandse feestdagen, schoolvakanties en nog veel meer nu ook toevoegen aan Sunrise Agenda. Een update van Sunrise Agenda zorgt daarvoor. Er is een opmerkelijk verschil tussen de implementatie in Sunrise en de andere apps: je kunt de kalenders voor het eerst gratis gebruiken.

Sunrise Agenda: Interesting CalendarsBij bijvoorbeeld Week Calendar en Easy Calendar raadpleeg je de in totaal 25.000 kalenders tegen in-app aankopen in de applicatie. In Sunrise Agenda zie je ze onder het kopje Interesting Calendars. Ze zijn meteen toegespitst op de Nederlandse gebruiker, met bovenin de aankondiging van Nederlandse feestdagen, schoolvakanties, de bouwvak en religieuze dagen om in je agenda te zetten. Daaronder volgen sport (waaronder het WK en de Eredivisie), maanstaanden, naamdagen, weeknummers en beurzen. Het aardige aan de agenda’s van SchedJoules is dat ze vaak tijdens sportevenementen en achteraf worden bijgewerkt. Zet een Formule 1-schema in je agenda en achteraf zie je ook wie een race heeft gewonnen. Afspraken ‘vervuilen’ niet je eigen agenda en tonen ook niet in je andere agenda-apps. Je abonneert je op een of meer van de Interesting Calendars en je ziet ze net zolang als je ze wilt zien. Zet een kalender weer uit en alle afspraken verdwijnen.

Wilfred Stegeman van SchedJoules heeft al een sterk idee over hoe gebruikers de kalenders gaan gebruiken in Sunrise Agenda, nu ze voor het eerst kostenloos zijn:

Door het gratis aanbieden van alle content binnen Sunrise zullen gebruikers de beschikbare data anders gebruiken. Data die niet perse als meest belangrijk worden gezien, maar wel interessant genoeg, zullen nu ook geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan F1-races waarvan je niet extreem fan bent. Als je weet wanneer het is, kijk je misschien wel. Door de samenwerking met Sunrise hebben we nu ook voet aan wal gezet in de Verenigde Staten.

Sunrise Agenda zegt 100.000 dagelijkse gebruikers te hebben op iPhone en Android. In de nieuwste update is verder de ondersteuning van Microsoft Exchange verbeterd en zijn er meer opties voor terugkerende afspraken. De applicatie is gratis te downloaden en we schreven al eerder dat de app Google Calendar en Facebook-verjaardagen op een lekker simpele manier combineert.

Downloaden: Sunrise Agenda (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:52
Categorie Apps
Onderwerpen activity, agenda, week calendar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.