Totale controle over de iPhone met iPhoneInterface hack

Een grote frustratie van huidige iPhone-bezitters is dat je geen toegang hebt tot het onderliggende bestandsysteem en het besturingssysteem. Met de nieuwe iPhoneInterface-hack lukt dat wél.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone interface hackEen van de kritiekpunten onder huidige iPhone-bezitters is dat je de interface niet kunt aanpassen en toegang hebt tot het besturingssysteem, waardoor er voor de echte tweakers weinig aanpassingsmogelijkheden zijn. Maar er is een oplossing: iPhone-hackers hebben een applicatie gemaakt met de naam iPhoneInterface. Dit is een tool voor Windows en Mac OS X waarmee je toegang krijgt tot het bestandssysteem en wijzigingen kunt aanbrengen.

Je kunt de bestandsstructuur van het apparaat doorkijken, nieuwe mappen maken en verwijderen en iPhone-diensten opstarten. De hackers maakten hun ontdekking bekend op het irc-kanaal #iphone-talk en #iphone-mac, onderdeel van irc.osx86.hu. De tools zijn nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, dus verwacht nog niet teveel. Vannacht komt er al wel een publieke subversion-server beschikbaar waar je de broncode kunt uitwisselen.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 15:49
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.