TomTom carkit voor iPod touch nu voor 9,95 euro (actie) (Beëindigd)

De TomTom carkit voor de iPod touch is momenteel met extra korting te bestellen, dankzij een actie in samenwerking met iPhoneclub. Voor 9,95 euro krijg je de houder inclusief verzendkosten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tomtom carkitNavigeren met de iPod touch is prima mogelijk, maar je hebt er wel een externe GPS-ontvanger voor nodig.

TomTom introduceerde vorig jaar een carkit voor de iPod touch, waarmee je kunt navigeren omdat er standaard een GPS-ontvanger is ingebouwd. Aanvankelijk moest je er €79,95 voor betalen. iPhoneclub organiseert nu in samenwerking met TomTom een actie waarbij je heel goedkoop in bezit kunt komen van deze carkit. Je betaalt €9,95 en dat is inclusief verzendkosten. De TomTom-carkit voor de iPod touch is compatibel met alle generaties van de iPod touch, met uitzondering van de 4e generatie iPod touch. De carkit voor de iPod touch is ook niet geschikt voor de iPhone. Je kunt de TomTom-carkit voor de iPhone ook met korting krijgen.

Wat kun je met deze carkit?

  • Navigeren: de ingebouwde GPS-onvanger verandert je iPod touch in een mobiel navigatiesysteem, geschikt voor navigatiesoftware van TomTom, Navigon, iGo en dergelijke.
  • Bevestiging: de houder zorgt ervoor dat je je iPod touch aan je voorruit of dashboard kunt bevestigen en weer makkelijk kunt verwijderen dankzij het EasyPort-systeem.
  • Speaker: de ingebouwde luidspreker zorgt ervoor dat je de gesproken instructies duidelijk kunt horen.
  • Muziek afspelen: er zit een audio-lijnuitgang op de carkit, zodat je deze kunt aansluiten op een autoradio met AUX-aansluiting om muziek en navigatie-aanwijzingen via de autospeakers te beluisteren.
  • Opladen: de houder laadt de iPod touch op tijdens het rijden, zodat je iPod touch bij aankomst nog steeds een volle batterij heeft.

Voor de TomTom iPhone-carkit hebben we ook een leuke korting van €20 weten te regelen. Daarvoor betaal je nog maar €79,99 inclusief verzendkosten. De TomTom-carkit voor de iPhone is geschikt voor de iPhone 3G/3GS en dankzij een meegeleverd adapterblokje óók geschikt voor de iPhone 4.

Let op: de TomTom carkit voor de iPod touch is niet geschikt voor de 4e generatie iPod touch en werkt niet met de iPhone. Bezoekers die eerder een bestelling voor deze carkit hebben geplaatst voor hun 4e generatie iPod touch kunnen de carkit binnen 7 dagen kosteloos terugzenden. Instructies daarvoor lees je op deze pagina op TomTom.com.
Deze actie is nu vanwege het overweldigende succes beëindigd. Alle gelukkigen heel veel plezier met de TomTom-carkit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 20:14
Categorieën Accessoires, iOS, Round-up
Onderwerpen actie, carkit, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.