2Do projectmanagement app iPhone iPad

Todo-app 2Do toont taken op uitgebreide widget

De uitgebreide takenlijst-app 2Do voor iPhone en iPad bevat nu een uitgebreide widget met taken van vandaag en een ster.

2Do projectmanagement app iPhone iPadTakenlijst-app 2Do doet niks zo eenvoudig mogelijk. Dat geldt dus ook voor de nieuwe widget die 2Do introduceert in de nieuwste update van de app. Daarin zie je niet alleen de taken die vandaag aflopen, maar kan je ook met een ster gemarkeerde taken bekijken onder een apart tabblad. Je kan zelfs je favoriete takenlijst selecteren om daarvan de eerstvolgende todo’s direct in de widget te zien. Op elk tabblad kan je meteen de bijbehorende takenlijst openen en een nieuwe taak aanmaken.


De widget is de grootste toevoeging aan 2Do versie 3.2, maar het is niet de enige verandering. De integratie met de standaard agenda en taken van de iPhone is verbeterd en 2Do staat ook open voor andere agenda-structuren, zoals CalDAV-servers ownCloud, Oracle en meer.

2Do iPhone todo-app widgetVerder kan je taken nu exporteren als .csv-document en is er een nieuw filter in 2Do, waarmee je alleen takenlijsten weergeeft waarmee je bezig bent. Daarmee zie je alleen de todo’s waar je al aan bent gestart. Die vielen soms weg bij de Vandaag-weergave, omdat ze bijvoorbeeld vroeger waren begonnen dan het moment waarop je kijkt.

2Do is een van de meest uitgebreide todo-apps in de App Store. De applicatie kreeg recent een totale makeover in versie 3.0, die een nieuwe interface bracht en bijna nog meer opties om je taken te beheren. In 2Do kan je bijvoorbeeld kiezen of je taken onder een taak wilt hangen, stel je deadlines in, voeg je labels toe en tref je allerlei filtermogelijkheden om je taken te rangschikken. Niet iedereen kon zijn weg vinden de nieuwe app. Dat heeft ontwikkelaar Guided Ways ertoe doen besluiten een videokanaal op te zetten met instructievideo’s die je in de app kan bekijken. Daarvoor ga je naar de instellingen onderin het schuifmenu en daaronder Video Tutorials.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2014, 13:30
Categorie Apps
Onderwerpen 2do, takenlijst, todo, widget
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.