Toch speciaal iPhone-abonnement voor doven bij AT&T

AT&T gaat op korte termijn toch een data-only abonnement voor de iPhone invoeren, om daarmee dove iPhone-bezitters tegemoet te komen. Maar het abonnement kan ook een succes bij niet-doven worden.

oorGisteren berichtten we nog over het nieuws dat doven en slechthorenden boos zijn dat ze geen data-only abonnement bij de iPhone kunnen afsluiten. AT&T bood de speciale abonnementen korte tijd aan voor een gereduceerde prijs, maar annuleerde het daarna weer omdat niet-doven spraken over een voorkeursbehandeling. Volgens AT&T heeft nooit zo’n speciaal abonnement bestaan (het was een ‘foutje’ van een lokale AT&T Store), maar er zijn wel plannen om in de nabije toekomst een speciaal data-only abonnement te introduceren. En dat is niet alleen goed nieuws voor doven.

Het betekent namelijk dat iedereen die de iPhone toch nauwelijks gebruik om mee te bellen, ook kan overstappen naar een data-only abonnement. Mocht er een goede VoIP-oplossing voor de iPhone beschikbaar komen, dan zal de animo voor data-only abonnementen nog verder toenemen. Op dit moment ben je voor bellen via VoIP nog aangewezen op een Wi-Fi-hotspot.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2007, 15:10
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.