Wixi brengt beperkte iPhone-versie uit

Wixi heeft een speciale versie voor de iPhone uitgebracht. Met deze online dienst kun je mediabestanden bekijken en delen. Alleen komt er op de iPhone-versie niet veel van onderling uitwisselen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Wixi iPhoneWixi, een online dienst waarmee je bestanden kunt uitwisselen, heeft nu een geoptimaliseerde versie voor de iPhone uitgebracht. Het geeft je de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot de bestanden die je op Wixi hebt geupload. De iPhone-versie converteert alle media, inclusief foto’s, video’s en muziek naar een formaat dat geschikt is voor de iPhone. Maar één functie ontbreekt in de iPhone-versie en dat is nu meteen het sterke punt van Wixi: de mogelijkheid om media uit te wisselen.

Je kunt in de huidige iPhone-versie alleen mediabestanden bekijken. Het insturen en delen van bestanden zou in een volgende update-ronde aan bod kunnen komen. Om te voorkomen dat niet iedere sloeber toegang krijgt tot Wixi is gekozen voor een afgeschermd netwerk waar je alleen op uitnodiging lid van kunt worden. Voor Wixi op de iPhone geldt dat overigens niet: die staat open voor de eerste 5.000 gebruikers die zich aanmelden. Je kunt je eigen desktop maken en daarop allerlei mediabestanden uitwisselen, vergelijkbaar met Jooce. Er zijn ook nog andere verschillen tussen de desktop- en iPhone-versie van Wixi: zo blijkt dat je op de iPhone minder beperkingen hebt in het bekijken van profielen en bestanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.