Toca Hair Salon Me: importeer foto’s en knip het haar van je vrienden

In Toca Hair Salon Me kun je foto's van jezelf of vrienden maken en vervolgens daar een kapsel op plakken en stylen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Toca Hair Salon Me 2Ontwikkelaar Toca Boca heeft vandaag weer een nieuwe kinder-app in de App Store uitgebracht. Met Toca Hair Salon Me maak je een foto van jezelf, om er vervolgens een extravagant kapsel op te zetten. Pak vervolgens met je vinger de scharen, föhns, douchekoppen en andere hulpstukken in de app en je kunt deze kapsels op je eigen manier stylen. Het zal fans van het originele Toca Hair Salon allemaal bekend voorkomen. Deze nieuwe app pakt het ongeveer hetzelfde aan, maar dan met de gezichten van mensen die je kent. Omdat de app specifiek bedoeld is voor kinderen, is er geen sprake van advertenties of in-app aankopen.

Toca Hair Salon MeHeb je een foto van jezelf of een ander in Toca Hair Salon Me geïmporteerd, dan verandert deze in een volledig geanimeerd personage. Zo zie je bijvoorbeeld dat de betreffende persoon zijn of haar ogen dicht doet als het haar met shampoo wordt gewassen. De app geeft op deze manier het idee dat je echt op iemands hoofd zit te knippen, en dus niet zit te kijken naar een stilstaand plaatje.

Toca Hair Salon Me voelt aan als een spelletje, maar de app heeft verder geen overduidelijke doelen. Je houdt je enkel bezig met het stylen van het kapsel dat je zelf op ogen hebt. Hierdoor is het vooral een leuke knutsel-app waarmee je een tijdje kunt aanklooien. Het resultaat van een rigoureuze knipbeurt kun je in een screenshot opslaan met op de achtergrond een zelfgekozen foto.

Downloaden: Toca Hair Salon Me (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:49
Onderwerp toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.