Toca Builders is Apple’s gratis App van de Week

Het bouwspelletje Toca Builders is speciaal toegespitst op jonge kinderen, en is nu tijdelijk gratis dankzij Apple's App van de Week-actie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Toca BuildersHet lijkt een fijn weekje voor fans van de Toca-apps in de App Store. Niet alleen werd gisteren Toca Hair Salon Me uitgebracht, maar vandaag blijkt ook nog een Toca Builders te zijn uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je het bouwspelletje een week lang gratis uit de App Store kunt plukken. In Toca Builders kun je met zes personages aan de slag in je eigen virtuele blokkendoos. Net als andere apps in de Toca-serie is Toca Builders speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Advertenties of in-app aankopen zul je dus niet vinden.

Toca Builders lijkt flink wat inspiratie te hebben gevonden bij Minecraft, maar heeft het inmiddels bekende bouwprincipe van dit spel toegespitst op een wat jongere doelgroep. Je zet je eigen huisje of andere gebouwen in elkaar, maar komt hierbij geen gevaarlijke monsters tegen die je dwars zitten zoals je in de Survival-modus van Minecraft meemaakt. Volgens ontwikkelaar Toca Boca is het spel vooral leuk voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week, dus het zit er dik in dat deze aanbieding nog tot en met 5 december geldt. Reken er trouwens op dat er vandaag nog flink wat andere aanbiedingen voorbijkomen op iCulture: vandaag is in de Verenigde Staten Black Friday van start gegaan, een koopjesevenement dat ook doorsijpelt naar Nederland. In de online Apple Store begon daarom vannacht al een speciale actie.

Downloaden: Toca Builders (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:57
Onderwerp toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.