Tip: Foutmelding bij streaming video? Zet T-Mobile Speedmanager uit!

Kun je de livebeelden van de Tour de France niet bekijken op je iPhone, omdat je een foutmelding krijgt? Of wil je het NOS Journaal weer via 3G bekijken? Schakel de T-Mobile Speedmanager uit, dat scheelt een hoop gedoe.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Was je van plan om vandaag naar op de iPhone naar livebeelden van de Tour de France te kijken maar krijg je steeds een foutmelding dat het formaat niet wordt ondersteund? Dan heb je last van de T-Mobile Speedmanager. Deze controleert de bandbreedte als je een dataverbinding probeert op te starten. Je kunt de Speedmanager uitschakelen via speed.t-mobile.nl zodat je ongestoord naar de tv-beelden kunt kijken.

De Speedmanager is ook de boosdoener als het NOS Journaal op de iPhone niet meer werkt. We hadden eerder al de tip gegeven om T-Mobile Speedmanager ook uit te schakelen als de Google-zoeksite niet meer werkt. Met de bandbreedte die de iPhone-abonnementen bieden is die Speedmanager eigenlijk ook niet meer nodig. Gewoon uitschakelen dus, want het levert vaak meer problemen dan profijt op.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:13
Categorieën Apps, iOS, Round-up
Onderwerpen t-mobile, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.