Hello cat gif

Gifs in Tinder: de perfecte openingszin

Wil je indruk maken op je Tinder-matches? Stuur dan een leuke gif! Met de nieuwste update kun je nu makkelijke grappige gif-bestanden sturen. Ook kun je berichten nu voorzien van een hartje en direct foto's toevoegen vanuit je eigen fotobibliotheek.

Een gif sturen in Tinder.Het is vanaf nu nog makkelijker om een leuk gesprek te starten met een Tinder-match. Dankzij de nieuwste update van de iOS-versie, is het mogelijk om een verleidelijke gif te sturen. En om nog meer indruk op potentiële liefdespartners te maken, kun je nu een stuk eenvoudiger nieuwe profielfoto’s aan je profiel toevoegen. Voor iPhone 6s-eigenaren is er nu ook ondersteuning voor Peek en Pop voor links in chatgesprekken.

Gifs in Tinder: de perfecte openingszin

Heb je eindelijk een leuke match, maar twijfel je over je openingszin, dan kunnen de nieuwe gifs een uitkomst zijn. Je kunt nu in chatgesprekken ongelimiteerd grappige gif-bestanden sturen, waardoor je je gesprekken enorm kunt opfleuren. Door op de gif-knop te drukken, verstuur je razendsnel een populaire gif. Maar je kunt ook zoeken op trefwoord, waarna de passende gifs direct verschijnen. Verover je match met schattige kittengifs of andere cute animals.

Je kunt met de nieuwe Tinder-update op nog veel meer manieren je chatberichten opleuken. Stuur je een losse emoji, dan wordt deze in een grotere versie weergegeven. En behalve het leuk vinden van kandidaten, kun je nu ook losse berichten voorzien van een hartje. Stuurt iemand je een bericht waardoor je in één klap tot over je oren verliefd geworden bent, dan hoef je alleen maar op het hartje te tikken om je waardering te laten blijken.

Een gif uitkiezen in de nieuwste versie van Tinder. Voeg een foto toe aan je Tinder-profiel vanuit je fotobibliotheek.

Daarnaast is het uploaden van nieuwe profielfoto’s een stuk eenvoudiger. Voorheen was het noodzakelijk om deze te importeren vanuit Facebook, maar met de update van vandaag is het ook mogelijk om vanuit je fotobibliotheek een nieuwe foto aan je profiel toe te voegen. Tot slot is voor iPhone 6s-eigenaren Peek en Pop voor weblinks toegevoegd, waardoor je een preview kan bekijken van een link die een match naar je gestuurd heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2016, 13:31
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.