TidyTilt multifunctioneel iPhone-hoesje succesvol op Kickstarter

De TidyTilt is een iPhone-hoesje dat eruit ziet als een Smart Cover. Op Kickstarter is het project als ruimschoots overboekt. Iedereen wil zo'n multifunctioneel hoesje hebben.

TidyTilt_tilt_standWie de TidyTilt voor het eerst ziet, denkt meteen aan de Smart Cover van de iPad. Maar het gaat hier om een afdekhoesje voor de iPhone, die ook als kickstand, oordopjeshouder en meer te gebruiken is. Het benodigde bedrag van 10.000 dollar dat de bedenkers van de TidyTilt via Kickstarter wilden ophalen, is al ruimschoots binnen. Met nog 30 dagen te gaan is wel duidelijk, dat dit project realiteit wordt.

Op het moment van schrijven is ruim 16.000 dollar ingezameld voor de eerste productieronde. Voor 19 dollar koop je een blauwe, groene, zwarte of roze TidyTilt en als je 68 dollar overmaakt krijg je een pakket met het accessoire in alle beschikbare kleuren. Voor internationale verzending moet je nog 10 tot 15 dollar extra bij de prijs optellen.

Voordat je de TidyTilt afdoet als een goedkope imitatie van de Smart Cover is het toch leuk om eens te kijken wat er allemaal mee mogelijk is. Zo laat onderstaande foto zien hoe je je iPhone zou kunnen ophangen aan een koelkast of ander ijzerhoudend oppervlak, dankzij de sterke magneten en een ijzeren frame dat aan je iPhone wordt bevestigd. Ook is te zien hoe je je iPhone-oordopjes netjes kunt wegbergen, door ze op te rollen in de TidyTilt. Er ging een (jawel!) etnografische studie aan vooraf om te ontdekken hoe mensen hun oordopjes opbergen en daarbij bleek dat veel mensen de kabel rondom de iPhone wikkelen. Alleen is het touchscreen dan niet meer te bedienen. Vandaar dat de bedenkers van de TidyTilt met deze oplossing kwamen:

iphone-mount

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2011, 16:34
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.