Thuisbezorgd 4.0 iPhone

Thuisbezorgd 4.0: duidelijker in openingstijden en bezorgkosten

Thuisbezorgd.nl voor de iPhone en iPad kreeg een nieuw uiterlijk, meer filteropties en is nu duidelijker met prijzen en openingstijden.

Thuisbezorgd 4.0 iPhoneDe iPhone- en iPad-app van de eetbezorgsite Thuisbezorgd.nl ging volledig op de schop en heeft een nieuw ontwerp. De app ziet er niet alleen moderner uit, maar is ook duidelijker geworden. Zo krijg je sneller inzicht in de bezorgkosten en het minimum bestelbedrag, maar zie je openingstijden van een eettentje ook prominent in beeld staan. Het zoeken in de app werd ook verbeterd.

Thuisbezorgd.nl 4.0 voor de iPhone en iPad introduceert een grote hoeveelheid filters waarop je de resultaten kan sorteren. Zo kan je de beste beoordelingen bovenin beeld zien, maar kan je ook sorteren op afstand, populariteit, het nieuwste restaurant en de prijzen. Eveneens kan je sorteren op producten, bezorgkosten en relevantie voor jezelf. De resultaten op alfabet weergeven is ook gewoon mogelijk. Je vind de filterknop rechts van de nieuwe knop waarmee je de resultaten op kaart toont.

Een selectie tussen keukens tover je in beeld met het ‘cocktailglas’ boven de filterknop. Daarmee kies je uit bijvoorbeeld verschillende keukens pizza, mediterraans, grill, Oosters, vis en lunchtentjes. Op restaurantniveau zie je voortaan wat de populairste gerechten bij een toko zijn.

Thuisbezorgd.nl iPhone app 4.0 Thuisbezorgd.nl iPhone app afrekenen

De app werd ook wat gemakkelijker in gebruik. Zo kan je nu een bestelling van een van de vorige keren herhalen vanuit je bestelgeschiedenis. En als je ingelogd bent met een account, kan je nu ook kiezen uit de verschillende opgeslagen adressen. Zo moet schakelen tussen je kantoor, de club en thuis geen probleem meer zijn. In de app kan je nu inloggen met een bestaand of een nieuw account.

Thuisbezorgd werd ten slotte voorzien van technische verbeteringen. Behalve het verwijderen van fouten, is de app nu ook beschikbaar in de landschapsstand van de iPhone. Helaas is Thuisbezorgd.nl nog niet geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2014, 14:09
Categorie Apps
Onderwerpen eten, thuisbezorgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.