iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Thrillers van Stieg Larsson en andere Nederlandse boeken in de Amerikaanse iBookstore

In de Amerikaanse iBookstore zijn enkele nieuwe Nederlandse boeken te vinden, zoals die van thrillerauteur Stieg Larsson.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

stieg-larsson-boek-ipadMensen die van de literaire thrillers van Stieg Larsson houden, kunnen terecht in de Amerikaanse iBookstore. Sinds een paar dagen zijn daar de boeken ‘Gerechtigheid’, ‘De vrouw die met vuur speelde’ en ‘Mannen die vrouwen haten’ te koop. Ze kosten tussen de $9,99 en $14,99 en zijn uiteraard Nederlandstalig (anders zouden we er geen aandacht aan besteden). Het blijkt dat uitgever Signatuur in samenwerking met WPG Uitgevers een aantal boeken via iBooks is gaan aanbieden.

Je vindt er een wat aparte mix van boeken: ‘Echt een aanrader!’ van cabaretier Joep van Deudekom staat er naast ‘Boy’ van J. Bernlef. Andere auteurs zijn Youp van ‘t Hek, Lilian Blom en Caja Cazemir. Naast fictieboeken staat er ook non-fictie tussen, zoals een biografie van Aletta Jacobs en een boek over haptonomie.

Het aanbod is nog niet zo groot, maar het begin is er. Mocht je interesse hebben om een van deze boeken aan te schaffen of een sample op te vragen: zoek op ‘Stieg Larsson’ of ‘WPG’ om ze te vinden. Let op: je moet ingelogd zijn met een Amerikaans account.

Tipgever: Joachim

stieg-larsson

wpg-uitgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2010, 22:22
Categorie Apps
Onderwerpen boeken, ibooks, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.