The Stand: iPhone-standaard versterkt geluid zonder speakers

The Stand is een standaard voor je iPhone die gebruik maakt van een akoestisch truukje om je afgespeelde muziek af te spelen. Hierdoor hoef je geen speakers aan te sluiten.

The StandDe aluminium iPhone-standaard The Stand versterkt het geluid van je iPhone op bijzondere wijze: de vorm rond de speaker van je iPhone versterk ieder afgespeeld geluid door gebruik te maken van een simpel akoestisch truukje. Omdat hier geen stroom voor nodig is, hoef je de stand niet op een stopcontact aan te sluiten. Je kunt The Stand wel aansluiten op een elektriciteitsbron om de iPhone via de ingebouwde 30 pin-connector op te laden.

The Stand laadt je iPhone op door een bijgeleverde iPhone-kabel in de standaard te plaatsen. Heb je het accessoire besteld, dan krijg je voor de zekerheid een extra laadkabel meegeleverd.

Op het moment van schrijven is The Stand een project op Kickstarter. Daar kun je geld aan project doneren, om er van verzekerd te zijn dat je een The Stand krijgt toegestuurd zodra het project zijn minimumbedrag van 15.000 dollar heeft ingezameld. Lukt dit de accessoiremakers niet, dan wordt er geen geld van je rekening afgeschreven. De kans is wel groot: op het moment van schrijven is het project bijna op de helft van zijn beoogde bedrag, met nog 53 dagen te gaan. Om van een The Stand verzekerd te zijn, moet je minstens 70 dollar aan het project doneren.

The Stand is niet het eerste accessoire die via dit truukje geluid probeert te versterken. In februari schreven we nog over SoundBender, een klankkastje dat je aan je iPad 2 hangt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2012, 15:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.