CardSwitcher 2.0: grid-interface en dynamische previews (jailbreak)

De jailbreaktweak CardSwitcher heeft een update gekregen, waardoor het voortaan mogelijk is om te multitasken vanuit een grid. Ook zie je nu beter wat er precies in een app gebeurt voordat je hem opent.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

CardSwitcher 2.0De jailbreaktweak CardSwitcher wist vorig jaar flink wat koppen te doen keren. De tweak maakt het mogelijk om te multitasken op je iPhone zoals dit ook mogelijk was op WebOS. De grote 2.0-update van de tweak is inmiddels verschenen, waarin flink wat vernieuwingen en verbeteringen zijn toegevoegd.

WebOS was het besturingssysteem van de HP TouchPad, een tablet die vorig jaar van de markt werd gehaald. Eén van de indrukwekkende functies van dit OS was de manier waarop je kon multitasken: hierbij wisselde je tussen verschillende kaarten, waarop je zag wat er in de app gebeurde. CardSwitcher bootst het multitaskingscherm van WebOS na.

In CardSwitcher 2.0 zie je voortaan een dynamisch scherm bij iedere multitaskoptie. Hierdoor weet je wat je welke pagina’s er precies in een app openstonden voordat je hem afsluit. In de vorige versie zag je enkel een statische screenshot van een app. De nieuwe Grid-interface moet de tweak fijner in gebruik maken voor iPad-gebruikers, door het scherm te vullen met meerdere multitask-kaarten.

Naast bovenstaande toevoegingen moet CardSwitcher 2.0 een stuk sneller en efficiënter in gebruik zijn. Ook iOS 4-gebruikers zouden baat hebben bij deze veranderingen.

CardSwitcher 2.0 is voor $1,99 te downloaden via Cydia

Beeld: Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, webos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.