The Ledge: hang je iPad aan de muur zonder case

The Ledge is een aluminium die je op je muur plakt of vastschroeft. Vervolgens kun je de iPad er zonder extra hulpmiddelen inzetten. Je kunt het accessoire bestellen door op Kickstarter te doneren.

The LedgeWil je een iPad aan je muur bevestigen, dan kun je een hoop verschillende accessoires daarvoor gebruiken. Klein nadeel: veel van deze houders verwachten dat je de iPad in een speciale case steekt. The Ledge is een stuk minder omslachtig: door deze aluminium richel aan je muur te hangen, kun je de iPad er zonder extra hulpmiddelen in zetten.

Je kunt The Ledge op twee manieren bevestigen: een bijgeleverde plakstrip van 3M maakt het mogelijk om hem aan meerdere verticale oppervlakken te hangen, zoals een muur of een kast. Ben je bang dat dit niet genoeg is om de iPad hangend te houden, dan kun je The Ledge ook vastschroeven.

Naast de iPad-versie van The Ledge is er ook een kleinere iPhone-variant. Waarschijnlijk zul je minder geneigd zijn om je iPhone aan de muur te hangen, maar deze versie is dan ook voor een lager bedrag verkrijgbaar.

The Ledge is op het moment een project op Kickstarter. Door een bepaald minimumbedrag te doneren, krijg je er één thuisgestuurd. Voor 40 dollar krijg je een iPhone-Ledge, terwijl je 65 dollar moet betalen voor de iPad-versie. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven wanneer het project zijn beoogde bedrag heeft verzameld. Op het moment moeten de makers nog 23.000 dollar bij elkaar krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2012, 17:25
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.