PadSit: multifunctionele tafel met speciale iPad-houder

De PadSit is een speciale tafel die je op de bank of op een stoel kunt gebruiken om een iPad in te zetten. Hierdoor hoef je de iPad niet vast te houden. De tafel werd gemaakt door de Nederlandse grafisch ontwerper Rishi Soekhoe.

PadSitHoewel je een iPad met behulp van een dock rechtop kunt zetten terwijl je aan een tafel zit of bij een plat oppervlak staat, bestaan er nog maar weinig alternatieven om je iPad zonder handen te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld op de bank zit. De PadSit, een speciaal meubel van de Nederlandse grafisch ontwerper Rishi Soekhoe, zou dit moeten oplossen. Dit bijzettafeltje heeft een speciale gleuf waar de iPad 2 en derde generatie iPad precies in passen.

De PadSit zal zich vermoedelijk vooral voor hele specifieke situaties lenen. Door je iPad in een tafel te zetten kun je hem op bijvoorbeeld een bank of stoel gebruiken, maar hij is er ook een stuk minder mobiel door. Het gebrek van een 30-pin connector om de iPad op te laden, maakt hem ook net iets minder handig dan een ouderwetse dock.

Je kunt een houten en een glazen variant van de PadSit bestellen. Voor een houten tafel betaal je €249, terwijl de glazen versie €299 kost. Daar wordt €9,50 aan verzendkosten bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2012, 20:02
Categorie Accessoires
Onderwerp tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.