Mobiele conferentie mdevcon op 7 en 8 maart 2014

De conferentie mdevcon vind dit jaar plaats op 7 en 8 maart 2014. Er zijn tutorials en presentaties over iOS, Android en Windows Phone.

sprekers-mdevconBegin maart is er voor de derde keer op rij mdevcon, een conferentie voor mobiele ontwikkelaars. Op 7 en 8 maart kun je in bioscoop Tuschinski kijken en luisteren naar interessante ontwikkelaars op het gebied van iOS, Android en zelfs Windows Phone. De bijna dertig presentaties en workshops gaan over het bedienen van apps met je brein, de wonderlijke wereld van Xcode 5 plug-ins en mobile prototyping. Eén van de presentaties gaat over het bouwen van een killer-app voor iBeacon, Apple’s oplossing om hyperlokale locatiediensten kunt bouwen.


Je krijgt te horen hoe je de iBeacon API in een iPhone-app kunt gebruiken door Xcode en Objective-C te gebruiken. Voor de keynotes heeft de organisatie Rob Rhyne (MartianCraft) en Saul Mora (Magical Panda) in huis gehaald. De eerste maakte iOS-apps zoals Brief en Pris, de tweede probeerde de wereld te veroveren met de app Rocketkeys, een €139 kostende app voor mensen met spraakmoeilijkheden.

Het evenement mdevcon gaat op 7 maart van start met een serie wat langer durende tutorials. Op de tweede dag zijn er vooral conferentiesessies. Kaarten zijn te koop via onderstaande website voor €165 (conferentie) of €385 (conferentie + tutorials). In 2013 en 2012 werd de conferentie ook al georganiseerd.

Meer info: mdevcon 2014

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 februari 2014 om 21:37
Onderwerp
Categorie
Round-up

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.